Overleverte stilfullt bad

I fjor leverte Ofoten Rør og samarbeidspartnere 43 komplette baderom i Narvik.Før helgen ferdigstilte de et rålekkert velværerom i Håkvik.

Denne gangen handlet det om to sammenslåtte rom med skråtak i hver sin retning, som til sammen dannet et utfordrende og spennende areal på hele 19 kvadrat.

Kunden hadde bestemt seg for å spesielle løsninger, som blant annet inneholdt et helautomatisk toalett med spyling, tørking og UV-filter som hindrer lukt. Dusjhjørnet skulle være stort med takmontert dusjhode, nisjer i veggen og langsgående slukrist. I tillegg ønsket de badekar skyvedørsgarderobe og spesielle fliser.

- Prosjektet er et glimrende eksempel på fordelen med å trekke fagfolk inn i prosessen på et tidlig tidspunkt. Sammen med våre samarbeidspartnere sørget vi her for at løsningene henger sammen og at valg av utstyr passer til hverandre, sier Rune Pedersen.
Mens Byggmesterliljebakk bidro med råd om oppbyggingen av det spesielle rommet, kunne Ofoten rør visualisere det hele i avanserte 3D-program, før det ble presentert på storskjerm.

Resultatet ble et rålekkert velværerom med gjennomgående høy kvalitet på både arbeid og utstyr.

Publisert med Visto CMS